AUXILIAR EN LA INDUSTRIA CARNIA

Inici: miércoles, 24 de agosto de 2022

Data inici inscripcions


11/05/2022

Data fi inscripcions


21/07/2022

Nom


AUXILIAR EN LA INDUSTRIA CARNIA

Descripció


En este curso se aprendre a manipular los alimentos carnicos, con seguridad y con el bienestar del animal. Despiece y etiquetaje. Preparación y conservación d les materiaas primas. Elabboraci on basica de los productos alimentarios u por ultuimo el proceso de envasado y empaquetado, junto con la atención al publico

Data d'Inici i Finalització


24/08/2022 a (sense especificar)

Duració


90 horas presenciales

Modalitat


Presencial

Família


Indústria Alimentària

Contingut


es un curso practico para aprender todo lo requerido en la profesion de ayudante de charcuteria

ayundante de carniceria u operari d' obrador carnic. Desde l escorxat d animals fins el proces d' envasat i empaquetat

Organitza


CONSELL COMARCAL

Comparteix aquest Curs


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.