Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
18/01/2021 Tècnic/a d'exportació
Necessitem incorporar un perfil amb coneixements de comerç internacional o logística i amb nivell alt d'anglès i si pot ser francès.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
18/01/2021 Tècnic/a de laboratori
Necessitem un perfil qualificat i que resideixi al territori.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
18/01/2021 Operari de manteniment
Cerquem perfil jove , preferiblement amb 1 ó 4 anys d'experiència.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
15/01/2021 Treballador/a Familiar
Ubicació del lloc de treball: Possiblement Tortosa, Roquetes o Amposta.
ROQUETES 1 Activa Veure oferta
15/01/2021 Demand Planner Lo- Planificador/a de la demanda futura
Freshly Cosmetics Freshly Cosmetics és una marca digital de cosmètica natural i saludable. Som una startup nascuda al febrer de 2016 amb una visió molt clara, revolucionar aquest sector i accelerar la transició cap a una cosmètica que beneficiï les persones i al nostre entorn. Som una empresa amb un comerç electrònic propi focalitzada en una forta presència en xarxes socials i amb una estratègia en la qual el client és el centre d'una experiència única. Actualment tenim dues marques al mercat: Freshly Cosmetics, productes que cobreixen la rutina diària de cosmètica i que inclouen també Freshly Kids per als més petits, i Identy Beauty, la nostra marca de maquillatge. Per Freshly Cosmetics nostre equip és el més important, per això ens esforcem a sumar talent amb actitud i ganes de canviar les coses. Creiem que hi ha una altra manera de treballar, per projectes, en equip i en la qual cada un de nosaltres decideix com i quan organitza les seves responsabilitats. Apostem per la flexibilitat i el creixement personal i de l'equip per crear l'entorn perfecte gaudint dia a dia fent el que més ens agrada.
GANDESA 1 Activa Veure oferta
15/01/2021 Comercial extern
Empresa comercialitzadora d'equipaments per a tractaments d'aigua necessita incorporar en plantilla un perfil comercial extern per a cobrir zona Baix Ebre i Montsià.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
15/01/2021 Agent Comercial Extern
SINELEC EBRE SL , Empresa- Magatzem de Sumministraments elèctrics i fontaneria necessita incorporar un Agent Comercial per a la zona Baix Ebre i Montsià i Terra Alta.
ROQUETES 2 Activa Veure oferta
15/01/2021 Oficial 2ª Electricista i fontaner
Empresa del sector necessita incorporar en plantilla un perfil d'operari amb coneixements d'electricitat i fontaneria per atendre incidències, avaries i reparar petits desperfectes domèstics de comunitats de veïns.
RAVAL DE JESUS 1 Activa Veure oferta
13/01/2021 English Teacher
Cerquem English Teacher a Tortosa i Amposta. Procès de selecció obert per a cobrir substitucions i per incorporació .
TORTOSA 8 Activa Veure oferta
13/01/2021 Tècnic d'instal.lacions i manteniment de xarxes i sistemes informàtics
Necessitem incorporar en plantilla un perfil tècnic per l’atenció i resolució d’incidències de forma remota i/o presencial a la clientela.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
13/01/2021 OPERARI/A de producció amb Carnet de DISCAPACITAT- Ilunion Tortosa
Bugaderia Industrial ubicada al Baix Ebre necessita incorporar un Operari de Bugaderia.
CAMP-REDO 2 Activa Veure oferta
12/01/2021 Enginyer/a Tècnic/a Agrícola
Empresa consolidada dedicada al sector dels fitosanitaris necessita incorporar un perfil d'Enginyeria agroalimentària o similar per cobrir una vacant estable.
GODALL 1 Activa Veure oferta
12/01/2021 Administratiu/va- Comptable
Empresa consolidada necessita incorporar perfil administratiu - comptable per a cobrir un lloc estable.
GODALL 1 Activa Veure oferta
08/01/2021 Treballador/a social Unitat territorial TTEE a 50% de jornada
Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc. Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en família. Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'àmbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves. Som més de 170 professionals de diferents especialitats de l’àmbit social treballant en 18 centres de treball a Catalunya. A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors és el que ens fa donar un servei referent en el sector. Si t’agrada el tracte amb les persones i vols formar part d’un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t’interessarà! El servei “Casa d’infants” s’emmarca dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi. Portem més de 8 anys amb aquest servei pioner en el sector social. Com a treballador/a social, t'encarregaràs de fer difusió del servei i d'assessorar des de la visio del treball social a tot l'equip en el disseny i posterior procés d'intervenció familiar, com també de donar pautes d'actuació envers l'ambit socioeconòmic i laboral. Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és sí, aquest és el teu projecte! Actualment FASI completa l’equip de la casa d'infants Fontcalda (Gandesa) i de la casa d'infants Cucafera (Tortosa) amb el/la treballador/a social, membre de l’EIF (equip d’intervenció familiar), a jornada parcial (19 hores setmanals). Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot lo que podràs aprendre et farà créixer personal i professionalment.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
08/01/2021 Carretoner/a
Empresa líder en el sector industrial a les TTEE necessita incorporar carretoner/a.
CAMARLES 3 Activa Veure oferta
Pàgina 2 de 3