Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
07/01/2021 Cap d'Administració Comercial Regional
El Grup Saica està compromès amb la Prevenció de Riscos Laborals, el Medi Ambient, la Qualitat dels seus productes i serveis i la Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones. En el nostre treball busquem l'equilibri entre la vida professional i personal.
ALDEA, L' 1 Activa Veure oferta
07/01/2021 Tècnic/a d'automatització
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0 Requereix una persona per a desenvolupar funcions de tècnic/a i d'automatització i amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
07/01/2021 Tècnic/a en Manteniment Industrial Mecànic en sector de Fabricació de Paper i Cartró
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0. Requereix una persona amb coneixements de manteniment industrial mecànic, i amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
07/01/2021 Tècnic/a en Manteniment Electromecànic Sector Fusta i Moble
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0. Requereix una persona amb experiència en manteniment Electromecànic per al sector de fusta i moble, i amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
07/01/2021 Informàtic/a Industrial -Programador/a Informàtic/a i d'automatismes
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0 Requereix una persona per a desenvolupar funcions de Programació Informàtica i d'automatismes i amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
07/01/2021 Oficial 1ª construcció
Es necessita un oficial de 1ª del sector de la construcció per diverses obres a la zona de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i El Perelló. Es valoraran coneixements en treballs de pedra seca.
PERELLO, EL 1 Activa Veure oferta
07/01/2021 Tècnic/a en Manteniment Elèctric
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0. Requereix una persona amb coneixements de manteniment industrial elèctric, i amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
07/01/2021 Tècnic/a en Manteniment Electromecànic
Empresa puntera en Tecnologia, Conceptualització i Disseny de Productes i Indústria 4.0 Requereix una persona amb experiència en manteniment Electromecànic amb una actitud pro activa, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
AMPOSTA 1 Activa Veure oferta
18/12/2020 Mecànic de vehicles industrials (autocars)
HIFE necessita incorporar 1 mecànic/a de vehicles industrials. LLoc de treball ubicat a Tortosa.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
18/12/2020 Tècnic/a especialista en sistemes de climatització
Empresa líder del sector i innovadora, estem buscant una especialista instal·lador d'equips d'aire condicionat i calderes, per incorporació immediata, contracte fix, estabilitat i sou en funció de l'experiència i coneixements.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
17/12/2020 Auxiliar administrativa
Empresa de papereria i material d'oficina necessita incorporar una Auxiliar Administrativa.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
14/12/2020 Xofer de Camió - Repartidor
Empresa dedicada al sector de la fusta necessita incorporar, urgentment, un conductor de camió.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
01/12/2020 Ajudant/a de cuina
Ajudant de cuina: Es busca treballador/a eficient i que valori el compromís i el treball en equip, per incorporar-se a una empresa del sector turístic.
AMETLLA DE MAR 1 Activa Veure oferta
11/08/2020 Mecànic o electromecànic
Seleccionem personal format en Electromecànica de vehicles automòbils o Mecànica per a incorporació immediata a jornada completa. Reclutem tant persones joves que ha finalitzat els estudis o mecànics amb experiència . Valorable experiència en mecànica de camions.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
Pàgina 3 de 3